2010. július 27., kedd

Dragonfly!!!

Régi vágyam volt fűzni egy szitakötőt,de nem igazán értettem,hogyan is kezdjek hozzá! Aztán jött egy kedves ember Erzsébet és ő segített nekem benne! Úgy érzem lessz még folytatása!!!! :)

2010. július 22., csütörtök

Jázmin!!!

Barátnőm szülinapi ajándéka lesz,csak még nem találtam megfelelő szatén szalagot amire rátehetném! Egyébként nagyon jó volt fűzni! És egyre jobban tetszenek ezek a rózsaszín árnyalatok!

2010. július 20., kedd

2010. július 18., vasárnap

BlackBlue!!!

Ezer éve hánykolódott ez a minta a "fiókomban" és tegnap jött el az ideje hogy megfűzzem! Nem gondoltam volna,hogy ilyen merev lessz de nagyon mutatós!

2010. július 16., péntek

Ajándék!!!

Hát sziasztok! Megjöttem a nyaralásból! Úgy gondoltam hogy majd esténként fűzögetek egy kicsit,ami annyiban mutatkozott meg hogy egy este lefekvés előtt horgoltam egy kicsit!Egy hosszú nyakláncot szerettem volna bogyókkal,de még így is vissza kellett bontanom a karkötő érdekében! Ajándék pedig úgy lett belőle,hogy reggel megmutattam a lányoknak és nővérem sógornője kis híjján könyörgött hogy az övé legyen! (ő is most éli a kék korszakát) Mentségemre szóljon majdnem minden nap késő éjjelig voltunk fel ,sok gyerek mellett nem is tudtam volna fűzni,és hogy őszinte legyek nem is nagyon volt kedvem!

2010. július 10., szombat

A csomagom kész indulhatunk!!!

Vasárnap indulunk egy egy hetes nyaralásra,és hát nem tudok elindulni gyöngyök nélkül sehova! Összepakoltam egy kisadag gyöngyöt aztán majd lesz belőle valami!

2010. július 7., szerda

Óriás kerék!!!

Az előző gyűrűhöz elkészült a karkötő is remélem tetszeni fog a gazdájának!
Babránál bukkantam rá és első látásra beleszerettem!

2010. július 4., vasárnap

Jégkirálynő!!!

Kis egyszerű, és a szinét sem adja vissza igazán a kép de azért megmutatom! Nővérem szülinapjára készítettem! Remélem tetszeni fog neki!Valamelyik nap karlánc is készül hozzá,majd mutatom!!!