2010. augusztus 22., vasárnap

Ásványfa és szülinapi ajándék!!!!

Az ásványfa leendő sógornőmnek készült ajándékba, rózsakvarcból és márványkőből! Nagyon szeretek ilyen fát készíteni bár ez most a többihez képest kicsi is , de az a baj,hogy már minden családtagomnak és ismerősnek készítettem ilyet! :) Nem tudtam eldönteni,hogy világos vagy sötét háttérrel mutat jobban ezért mindkettőt feltettem!

Szintén sógornőmék Kapolcson voltak a művészetek völgyében és onnan hozztak nekem egy zsák gyöngyöt ,de mivel féltek ,hogy kiszsakad a zsák ilyen kis 2,5-es üvegekbe töltötték! Nem éppen azok a gyöngyök amiket használni szoktam de horgoláshoz biztos jó lessz!! Ja és ez a szülinapi ajándékom egy része volt!!!

2010. augusztus 19., csütörtök

NYERTEM!!!!!!

El sem akartam hinni mikor ellátogattam az ajándékblog oldalára,hogy a múltheti csodaszép könyvjelzőt amit zoknis panka készített én nyertem meg!!! Életemben nem nyertem még soha semmit és álltalában nem is jelentkezem semmi ilyensmire eddig talán vagy 3 játékra csak!!!!
Nagyon boldog vagyok és csak köszönni tudom annak a valakinek aki engem választott!!!!! :)
Íme a könyvjelző amit én nyertem:

2010. augusztus 15., vasárnap

Eredmény hirdetés!!!!!!

Vége az első játékomnak,amire elég sokan jelentkeztetek! Csak mosolyogtam mikor elnézve a blogotokra írtátok,hogy milyen meglepő hogy a szülinapos ajándékoz, de én már csak ilyen vagyok! :)
Nem is húzom tovább a szót mutatom a nyertest! De azért köszönöm mindannyiotoknak,hogy részt vettetek ebben és remélem legközelebb is jösztök!!!?
Darányi Katalinnak szertnék gratulálni,és majd emailban értekezek vele a továbbiakról!
Mégegyszer köszönöm mindenkinek ,hogy részt vettetek ebben a játékban!!!!!!

2010. augusztus 10., kedd

2010. augusztus 9., hétfő

Rendik!!!

  
Imádom fűzni ezt a mintát,ezek most rendelésre készültek remélem tetszeni fog a hölgyeknek! :)

2010. augusztus 7., szombat

Szülinapi játékom!

Úgy gondoltam én is inditok egy játékot a közelgő szülinapom alkalmából! Nálam sem kötelező rendszeres olvasónak lenni(bár ha tetszenek az ékszereim akár az is lehetsz),csak egy kommentet kell hagyni a kép alatt és belinkelni a saját blogodba ezt a szülinapi ikont!
A játék 08.14.-én ér véget ez után hirdetem ki a játékost akit majd kézi sorsolással választok ki!
Sok szerencsét nektek!
És íme az ékszer ami valamelyikőtökre vár!!!
Szándékosan nem tettem rá a kapcsot,mert úgy gondoltam ,hogy majd egyeztetek azzal a személlyel aki megnyeri hogy milyen hosszú legyen a karlánc!!