2011. augusztus 30., kedd

Nekem mert megérdemlem!!! :)



Az úgy történt,hogy volt egy jó adag swarim ami innen onnan megmaradt és már nem nagyon tudtam velük mit kezdeni! Összeöntöttem őket és akkor jött az ötlet,hogy mi lenne ha.... és ime ez lett belőlük!!!4

2011. augusztus 24., szerda

Egy pasis csajszinak!!!!




A főnökasszonyomnak készült de ami a kép minőségét illeti borzalmas!!!

2011. augusztus 23., kedd

Kaucsuk kari!!!



Nagyon csillog,nagyon villog, a lány akinek készült odáig volt érte!!!

2011. augusztus 21., vasárnap

Türkiz mánia!



Tudom le kellene szoktatnom magam a kékről de eddig még nem jött össze! egyszerű mert csak erre volt időm, de nagyon mutatós!!!

2011. augusztus 17., szerda

Cikk-cakk!!!

Végre végre sikerült gyöngy közelbe kerülnöm! Már annyira hiányzott,hogy el sem tudom mondani! Ezt a karit Csillánál láttam meg és nagyon megtetszett,bár mióta kész van ( kb. 1 napja ) legalább 4-en le akarták szedni a kezemről de nem adom!! Általában elég könnyen megválok az ékszerektől amiket csinálok,de valószínű ettől azért nem tudok mert olyan sokáig nem fűztem!! Így most ő a kis kedvenc!!!


2011. augusztus 2., kedd

Lotti!!!

Már rég jelentkeztem,ez betudható annak,hogy rengeteget dolgozom és nem jut időm a gyöngyökre sajnos!!! Ez a medál barátnőm szülinapjára készült, saját kútfőböl és azt is el kell,hogy mondjam nem ennek indult! Nagyon mutatos csak sajnos a "jó" időnek köszönhetően a fényképező sem adja vissza a csillogását!!! Amint tudok jelentkezem!!!