2011. október 19., szerda

Kedves kommentelők!!!!

Most a kommentelőimhez szeretnék szólni!!!! Sajnos már több mint egy hónapja valamilyen oknál fogva nem enged kommentelni a gép sem az én blogomra,sem máshova! Már annyi féle képpen próbálkoztam de nem sikerült,már csináltam másik google fiókot de ott sem jártam sikerrel. Nem tudom mi lehet a probléma,de mindig elutasít!
Sajnos így a kedves szavakra sem tudok válaszolni amiket rendszeres olvasóim hagynak,és ez nagyon bánt mert sokszor írnám,hogy NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!
Másrészt az is bánt,hogy nagyon sokszor olvasom más blogolóknál akik mintákat tesznek fel,hogy annyira nem képes az ember,hogy egy köszit írjon ha letölti a mintájukat! Hát el kell mondjam mostanában én is ezek közé a "bunkók" közé tartozom,bár isten lássa lelkem nem direkt.
Szóval ha valaki tudd valami megoldást a problémámra nagyon megköszönném mert én sajnos akárhogy próbálkozom nem járok sikerrel!!!!

3 megjegyzés:

Cimbilimbi írta...

Szia Zsanni! Mások is panaszkodtak már. A bloggernek van egy hiba-blogja, ott azt javasolják, hogy amíg nem javítják ki a hibát, addig használd a pop-out vagy egész oldalas komment formátumot. Menj be a tervezőbe, válaszd ki a Beállítások fület, azon belül a Megjegyzés fület, és ott a Megjegyzésűrlap elhelyezésénél válaszd ki a Teljes oldal vagy az Előreugró ablak lehetőséget. Próbáld meg, remélhetőleg a saját blogodon akkor tudsz kommentelni, hogy ettől más blogokon is tudsz majd, azt nem hiszem, de vannak még csodák... :)

zsanni írta...

ÓÓÓ Cimbilimbi te egy isten vagy!!!! Ezer köszönet és hála

Cimbilimbi írta...

Szívesen! Dehogy vagyok, csak mikor már felmegy a pumpa egy-két lüke hiba miatt, megkeresem a hiba-blogot, hogy írnak-e róla :) ott javasolták ezt a megoldást - na de azt mégsem írhatjuk ki, hogy kedves blogbarátaim, kérlek térjetek át a pop-up kommentűrlapra, mert a Blogger nem tudja a hibát kijavítani :DDD