2011. május 27., péntek

Szerencsém lessz????

Tudom ,hogy gyöngyök meg minden de ezt muszáj elmesélnem!!! Reggel elkezdtem füvetnyírni,és csak bambultam a nagyvilágba. Egyszercsak lenéztem és találtam egy 4 levelű lóherét,jaj de jó már nagyon régen nem találtam ilyet,aztán nézek és jéé mégegy meg mégegy meg mégegy meg mégegy......! Azt hittem csak káprázik a szemem de nem!!! Gyorsan szaladok a párom nagyiához (jaj mert azt elfelejtettem írni,hogy nála vágtam a füvetm :D ), mutatom,hogy mit találtam (ja és hozzáteszem babonás) majd ki ugrott a bőréből és azt mondta,hogy még ma ha lehet minnél hamarabb vegyek lottót hátha!!!
Szóval soha életemben nem találtam még egyszerre 11 db 4meg 5 levelű lóherét,de szerintem még életemben összesen se! Nem tudom ez mit jelent de majd holnap meglátom,bár nagyon kicsinek tartom a valószínüségét annak hogy én nyerem meg az 5-öst de ki tudja!!!!!!
De mindenesetre mára felvillanyozta a napom és ennek is örülök!!! :)
Legyen szép napja mindenkinek!!!
Remélhetőleg hamarosan fűzök is valamit,mert engem is elért az alkotói válság!!!!!

2011. május 22., vasárnap

Sorsoltam!!!!



Szives elnézéseteket kérem de tegnap meghalt a számítógép és mindent ujra kellet rakni rajta!! De mire ura rakták az hajnal 3 volt!!! ( itt köszönném meg a sok barátunknak aki segített benne!!! ) Nem is húzom tovább a szót a nyertes nem más mint monnsafari!! Gratulálok!!! Kérlek küldj egy e-mailt és a részleteket megbeszéljük ill. a csuklód méretét is írd meg légyszives!!! Köszönöm mindenkinek aki jelentkezett és ,hogy vissza adtátok a kedvemet!!!! :) :)

2011. május 18., szerda

Utolsó lehetőség!!!

Nagy sajnálatomra a rendszeres olvasók közti játékom úgy néz ki nem egy szerencsés dolog volt!! Már 2 nyertest is sorsoltam és mivel először csak 2 hetet vártam,ugy gondoltam,hogy a másodiknál várok egy  hónapot! És csak vártam,meg vártam,meg vártam......!!! Nem jött válasz! Ezért úgy döntöttem,hogy rendszeres olvasók közül aki  két napon belül hagy itt egy kommentet, azok közül véglegesen sorsolok!! Ha ez sem jön össze akkor feladom!!! Én olyan nagy szeretettel csináltam meg ezt a kis csini karkötőt,és izgultam is ,hogy fog e valakinek tetszeni, ezzel nincs is gond,csak ha valaki csak emiatt lett rendszeres olvasóm ( és utóbbi két nyertes is ezek közé tartozik) akkor csak annyi fáradtságot kellene vennie,hogy megnézi az e-mailjét,vagy bekukkant ide!!!!
Na de nem is akarok regélni! Határidő május 20. éjfél!!!
Kérek mindenkit,hogy csak tényleg azok írjanak akik eddig is rendszeres olvasók voltak!!!!!
Hú kicsit hosszúra sikeredet!!! :) 

2011. május 10., kedd

Orsinál láttam...!!!





Utólagos engedelmével megfűztem a gyűrűt!!! Nagyon szép ,és nem túl bonyolult minta!!!
Orsihoz megyébként mindig előszeretettel nézek be mert mindig akad olyan csodálatos ékszere ami megihlet!!! :)

2011. május 9., hétfő

Kraszna medál!!!





Nagyon haladós minta,jó volt fűzni!!
Köszönöm ezt a remek mintát Berjo!!!!

2011. május 7., szombat

Orsina virága!!!



Nagyon nagyon nagyon tetszik kitűzőként fogom használni,már amennyiben az enyém marad!
Lessz még folytatás ebben biztos vagyok!!! :)
Annyi,hogy van még mit csiszolnom a fűzésén!! :D
Orsina hálás köszönet a mintáért!!!